Södertörns högskola

Ort: Huddinge
Webbadress: http://www.sh.se

Program på skolan (118)
Kurser på skolan (449)
Föreläsare på skolan (28)
Tipsa en kompis om denna skola
Södertörns högskola

Detta tycker Sveriges studenter om skolan

Kommentarer om skolan

Södertörn gör ett bra jobb att plocka upp de som vill studera vidare men som saknar poäng att komma in på KTH eller Stockholms.
Det finns en närhet till lärarna som är positiv. Lokalerna är väldigt fräscha och moderna jämfört med delar av Stockholms. Dock lider skolan av dåligt självförtroende vilket lätt kan smitta av sig. Det finns en studentpub men den känns opersonlig skolmatsal. De flesta väljer att träffas inne i stan efter ett tag. Företag och Södertörn? Det finns en "framtidsdag" där en del (20tal) företag kommer för att fiska studenter, dock vill ja påstå att det ger mest för ekonomerna. Kontakten med tidigare studenter är ganska dålig, förvänta dig inte några "sittningar" eller galna events för sammanhållning.
Ska du gå på Södertörn var beredd att jobba hårt hårt med inspiration, sammanhållning och din egna motivation, gå in tidigt med att ni ska göra skolan till en bättre plats. Till skolans försvar så kan olika program ge helt olika syn på skolan som helhet. Så välj smart, välj inte kortaste vägen. Mitt tips: GÖR högskoleprovet, LÄS upp på komvux och sök dig längre ut.
Svara Anmäl Skrivet av ctrldelete 2011-02-03 11:57
Har själv precis börjat på skolan, bara gått en vecka, men jag gillar verkligen skolan. Fräscha lokaler, bra studentkår, grymma föreläsare och bra tillgång till information.
Svara Anmäl Skrivet av desire-dess 2009-08-28 19:40
Aldrig mer Södertörn
Svara Anmäl Skrivet av villinte 2009-04-18 18:11
Fräsch och modern skola som har alla typer av faciliteter som förenklar inlärningen. Härliga nya, rena lokaler med stort ljusinsläpp. Föreläsare av toppklass!
Svara Anmäl Skrivet av Ella 2009-02-23 20:12
Visar 4 av 4 kommentarer


Om du vill kommentera skolan måste du logga in
Diskutera i forumen Avancerad sökning Artikel arkivet Frågor & Svar
 
StudenterTyckerTill är en tjänst för dig som studerar eller har studerat.
- Har du nyligen avslutat en kurs eller ett program?
- Du som är Student eller alumn kan på ett enkelt sätta lägga omdömen på skolor, program, kurser eller föreläsare.

Populäraste sökningarna

Senast inlagda föreläsarna
Hitta ett jobb hos LeoVegas